Om oss
almekIndustri aind 2013

Med utgangspunkt i dyktige fagfolk og moderne maskinpark, er Almek Industri en komplett leverandør av mekaniske tjenester til kunder i mange bransjer. Vi skal være en ledende bedrift innen mekanisk produksjon, og våre kunders behov er bestemmende for våre tjenester.

Almek Industri ble etablert i 1962, på Ra utenfor Horten. Bedriften har fra starten vært leverandør av mekaniske tjenester til industrien. I 1964 startet den første utviklingen og produksjonen av utstyr for kabelhåndtering og produkter for utlegging av kraftkabler. Dette er ett segment vi også pr. i dag er en viktig leverandør til.

Vi har tradisjon på å yte rask service, og levere riktig kvalitet til riktig tid. Vi har ett rikholdig verksted, med topp moderne maskiner for sponfraskillende bearbeiding. Vår maskinpart består av både CNC-styrte og konvensjonelle drei- og fresebenker. Vi har også spesialmaskiner for produksjon av kilespor, plansliping og avansert måleutstyr. Vi satser bevisst på å kunne levere høykvalitetsprodukter på kort tid og til riktig pris. Vi har en stab av dyktige fagfolk, som har øye for kvalitet og samtidig fokus på tidsbesparende utførelse. Kvaliteten er like høy om det produseres prototyper, eller store serier.

Våre kvalitetsmål er godt innarbeidet i de daglige gjøremål, og gjennom godt arbeidsmiljø og faglige kvalifikasjoner skal Almek Industri :

  • produsere produkter som tilfredsstiller våre kunder spesifikasjoner og krav
  • gi våre kunder økonomisk forutsigbarhet ved å levere til avtalt tid
  • gi operatører og kontrollører ansvaret for kvalitetssikring av arbeid og produkter
  • sørge for opplæring og motivasjon til høyt faglig nivå for alle ansatte
  • opptre førsteklasses i all kontakt med våre kunder, og ha kunden i fokus
  • stå for kvalitet og høy servicegrad i alt som gjøres
  • ha effektivitet og lønnsomhet som klare mål

Almek Industri AS

Raveien 310 3184 HORTEN
Tlf: 33 02 09 00
Fax: 33 08 14 40

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: 
Mandag til torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:30

Utskrift  

Kontakt oss i dag

Almek Industri AS
Raveien 310
3184 HORTEN

Tlf: 33 02 09 00
Fax: 33 08 14 40

Kvalitet

Almek Industri AS har siden 2011 vært ISO9001:2008-godkjent.

S5 Box